Een lekker nagerecht met een gebakken banaan erbij of een bolletje ijs en een eetlepel likeur 43 eroverheen.
Voor de vulling
- 100 gram geraspte kokos
- 75 gram rietsuiker
- 150 ml kokosmelk
Doe dit in een pannetje en verwarm het. Laat dit indikken tot het meeste vocht is verdwenen.
Voor de pannekoekjes
- 2 eieren losgeklopt
- 300 ml kokosmelk
- 200 gram bloem
- 1 theelepel pandankleurstof
- Snuf zout
Klop hiervan een beslag, als het te dik is voeg dan een beetje koud water toe.
Bak dunne kleine flesjes van dit beslag aan 1 kant bakken tot de bovenkant droog is.
Vul de pannekoekjes met de ongebakken kant naar buiten toe met een eetlepel kokosvulling en rol ze op tot een pakketje.
Leg de gevulde pannekoekjes nog even terug in de pan en keer ze 1x om.
Serveer ze met een gebakken banaan of een bolletje vanilleijs.