Bij de boer!

Wil je zo min mogelijk verpakkingsmaterialen hebben en zo vers mogelijk je zuivel, vlees en groenten kopen kijk dan eens bij de boer in de buurt. van boer naar consument op deze site staan veel verwijzingen naar sites waar je vers en (biologisch) kunt kopen.lekkernaardeboer . Ook is er de landwinkel die door het hele land zit, niet altijd geheel biologisch maar wel vers en een groot assortiment groente en fruit onverpakt.

Allemaal adressen waar je kunt zoeken naar een boer in je eigen omgeving voor pure producten.

Ook online is er veel biologisch te koop oa prima webwinkels zijn ekonoom ,ekoplazabeterbio

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Hoi Ingrid,

  Wat een leuke website heb jij wat mij erg aanspreekt. Ik erger mij ook groen en geel aan al dat verpakkingsmateriaal in de supermarkt. Daar moeten ze het verschil gaan maken voor een beter milieu. Terug naar de boer voor al je dagelijkse producten. Vlees en groenten met een verhaal en gewoon weer terug naar de boer waar het vandaan komt. Ik fiets dan ook graag om naar een lokale boer in de buurt. Ik heb daar een goed gevoel over en steun de lokale boeren graag met hun verse en smakelijke producten. Ik bestel zelf ook regelmatig bij https://vleeskopenbijdeboer.nl, zodat ik zeker weet dat ik een kwalitatief goed product ontvang en daarbij de boer een warm hart toedraag. Heb jij daar al eens besteld, ze hebben ook groenten enzo? Ik ben een voorstander om de boeren te steunen en vermijd het liefst de supermarketen, helaas lukt dat niet altijd. Koop lokaal dat is mijn visie.

  Succes met je website,
  Hanna

  Like

  1. ingrid3220 schreef:

   Helemaal eens, ik koop regelmatig bij crisp en heel erg veel lokaal direct bij landwinkels en de boer. Maar zal ook zeker eens kijken bij deze website..dank je voor het delen. Groet Ingrid

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s