Notentaart

In Zwitserland at ik ooit de lekkerste noten taarten en sindsdien mag ik ze ook graag maken zo rijk van smaak iedereen vind ze lekker.

Notentaart 

200 gram spelt volkorenmeel, 100 gram rietsuiker, 4 eieren, 100 gram zachte roomboter, 100 gram yoghurt, 100 gram gehakte noten, 4 eetlepels granola of gebroken lijnzaad, 100 gram gehakte abrikozen en cranberries, bakpoeder zakje, scheutje notenkikeur, als vullig potjeverse bramen jam, bakvorm 26 cm doorsnede bekleed met bakpapier op de bodem en boter en paneermeel aan de randen

Oven voorverwarmen op 165 graden.

De eieren met de suiker opkloppen tot een dik romige massa. Een paar lepels meel toevoegen en de boter en yoghurt erdoor mixen alle overige ingrediënten erdoor mixen en in een lage ronde vorm scheppen. 40 minuten bakken op 165 graden. Taart doormidden snijden en bestrijken met potje bramen jam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s