Chocoladetruffels

Leuk en vooral lekker chocoladetruffels en makkelijk te maken.

Voor 30 stuks heb je nodig

  • 250 gram pure chocolade
  • 200 ml slagroom
  • Een smaakje naar keuze bv sinaasappelschil, pepermunt olie, koffieextract, vanillemerg, amandelextract
  • 5 eetlepels cacao om in te rollen, eventueel ook nootjes

Smelt in een pannetje au bain marie alle ingrediënten samen en roer goed door tot een egale massa.

Laat dit in een stalen kom een nacht opstijven.

Schep met een kleine ijsboltang bolletjes en rol ze door de cacao

Bewaar gekoeld tot gebruik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s