Guilty pleasures…wie heeft ze niet.van deze taart eet je gewoon 2 puntjes achter elkaar. Omdat het kan.
Voor de bodem
- 250 gram fijngemalen oreokoekjes
- 125 gram gesmolten roomboter
Dit samen mengen en in een met bakpapier beklede springvorm 26 cm doorsnede op de bodem verspreiden, aanduwen en in de koelkast zetten.
Voor de vulling
- 250 gram gesmolten pure chocolade
- 1 eetlepel cacao
- 400 gram verse roomkaas
- 500ml slagroom
- 1 el vanilleextract
Klop de slagroom stijf en voeg de roomkaas en de cacao toe, klop even goed egaal door.
Spatel al kloppend de gesmolten chocolade en de vanille extract door het roomkaas slagroom mengsel.
Bewaar enkele eetlepels chocolade en een paar koekjes om de taart te garneren
Doe de vulling in de vorm en laat opstijven in de koeling. Decoreer met chocolade en de overgebleven oreokoekjes.