Snelle naanbroodjes

on

Snelle naanbroodjes

  • 500 gram patentbloem
  • 1 theelepel baking soda
  • 400 ml karnemelk
  • Theelepel pul biber
  • Handvol peterselie
  • 2 teen geperste knoflook
  • Theelepel karwijzaad

Roer dit goed door tot een ietwat kleverig deeg. Bestrooi met bloem en verhit vast een koekepan met stevige bodem.

Schep met een stevige lepel ter grote van een tennisbal deeg af en druk ze plat met je vingers eventueel extra bloem bestuiven tot een halve centimeter dik.

Bak ze in de koekepan gaar en bruin aan beide zijden eventueel in wat olijfolie.

Bewaar warm in een mandje met een theedoek totdat je aan tafel gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s