Bloemkoolschijf

Bloemkool daar kan je echt van alles van maken. Zo ook deze schijven als bijgerecht.

  • Rasp een halve grote bloemkool fijn in de keukenmachine, stort dit op een doeken knijp zoveel mogelijk het vocht eruit
  • 2 eieren
  • 120 gram bloem
  • Kleine fijngesneden rode ui
  • Halve theelepel zwarte peper
  • 1 teen geperste knoflook
  • 2 eetlepels peterselie gesnipperd
  • Zout

Meng dit allemaal samen tot een massa en schep bollen van 100 gram op een bakplaat met bakpapier druk deze iets platter, gebruik eventueel een uitsteekring als je die hebt.

Bak op 200 graden 40 minuten.

Bestrooi eventueel halverwege het bakken met wat kaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s