Het is zo simpel dat we er eigenlijk nooit aan denken maar de noten al kant en klaar gezouten kopen.
Verwarm de oven voor op 180 graden en spreid een laagje noten uit over een bakblik bekleed met bakpapier.
Rooster de noten in ongeveer 8 tot 10 minuten goudbruin, schep ze even om na een minuut of 7 en houd ze in de gaten soms worden de noten heel snel bruin .
Wil je ze kruiden strooi de kruiden en zout er dan direct na het bakken overheen en hussel de noten goed door elkaar en laat afkoelen.
Groene kruiden altijd na het bakken anders verbranden de blaadjes.
Lekkere specerijen zijn onder andere, gerookt paprikapoeder, knoflook en uienpoeder, zeezout zwarte peper, chilipoeder etc.
Dit kan natuurlijk met allerlei rauwe noten en pinda’s.
Dank je wel ,fijn verse geroosterde noten ,zo warm uit het handje ,nu weet ik dus hoe dat moet..
LikeLike
En zo makkelijk weer ook !
LikeLike