Heerlijk en simpel op warme dagen. Deze schotel kan je zowel koud als warm eten.
Voor 4 personen en ovenschaal met 26 cm doorsnede of een springvorm bekleed met bakpapier
- 400 gram grof geraspte rauwe aardappel
- 5 eieren losgeklopt
- Halve stronk brocolli fijngesneden
- 2 teen knoflook geperst
- 1 gesnipperde ui
- Halve theelepel zwarte peper en zout
- Halve theelepel gerookt paprikapoeder
- 100 gram verbrokkelde feta
Dit alles meng je goed door elkaar en giet dit in de ovenschaal (ingevet) of bakvorm.
- 100 gram geraspte jonge boerenkaas
- 5 kleine tomaten
- Nog wat verse peper uit de molen
Snijd de tomaten doormidden en verdeel ze over de schotel. Bestrooi met de jonge kaas en peper
Bak de schotel in 45 minuten op 180 graden gaar en goudbruin.
Serveer met een salade.
Hoi Ingrid je bedoeld toch rauwe aardappelen geraapt toch ..groetjes en lekker voor de warme dagen ..
LikeLike
Ja klopt rauwe aardappels. Ik heb het er iets duidelijker ingezet nu. Dank je!
LikeLike