Aardappelbrocolli frittata

Heerlijk en simpel op warme dagen. Deze schotel kan je zowel koud als warm eten.

Voor 4 personen en ovenschaal met 26 cm doorsnede of een springvorm bekleed met bakpapier

  • 400 gram grof geraspte rauwe aardappel
  • 5 eieren losgeklopt
  • Halve stronk brocolli fijngesneden
  • 2 teen knoflook geperst
  • 1 gesnipperde ui
  • Halve theelepel zwarte peper en zout
  • Halve theelepel gerookt paprikapoeder
  • 100 gram verbrokkelde feta

Dit alles meng je goed door elkaar en giet dit in de ovenschaal (ingevet) of bakvorm.

  • 100 gram geraspte jonge boerenkaas
  • 5 kleine tomaten
  • Nog wat verse peper uit de molen

Snijd de tomaten doormidden en verdeel ze over de schotel. Bestrooi met de jonge kaas en peper

Bak de schotel in 45 minuten op 180 graden gaar en goudbruin.

Serveer met een salade.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Jannie schreef:

    Hoi Ingrid je bedoeld toch rauwe aardappelen geraapt toch ..groetjes en lekker voor de warme dagen ..

    Like

    1. ingrid3220 schreef:

      Ja klopt rauwe aardappels. Ik heb het er iets duidelijker ingezet nu. Dank je!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s