Citroenrasp

Citroenrasp op suiker krijgt een heerlijk frisse smaak na een paar dagen in een potje met suiker blijft het ook tijden goed in de koelkast ik heb er altijd een potje in staan nadat ik van Cees Holtkamp de meesterbakker de tip voorbij zag komen op you tube en het is zo simpel te maken.

6 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Fleurtje schreef:

    Dank je wel en het is heerlijk .er staat al een babypotje vol in de koelkast .rasp van de citroenen waar ik weerstandsthee van maak..

    Geliked door 1 persoon

    1. ingrid3220 schreef:

      Super fijn he.. mooie naam ook weerstand thee

      Like

  2. Debbie schreef:

    Ik heb citroenen gekregen alleen die zijn niet biologisch! Kan dit dan ook? En heeft u ook tip voor de citroen die over blijft na raspen?

    Like

    1. ingrid3220 schreef:

      Het kan wel alleen zijn niet biologische citroenen aan de buitenkant behandeld met een middel voor conservering wat je er niet zomaar van af kunt spoelen. Persoonlijk neem ik daarom altijd biocitroenen. Van het sap of invriezen of bv lemoncurd maken.

      Like

  3. Debbie schreef:

    Hoe kan ik ze het beste schoon krijgen weet u dat ook?

    Like

    1. ingrid3220 schreef:

      Met een beetje azijn en backing soda op een sponsje en dan afspoelen.

      Like

Geef een reactie op ingrid3220 Reactie annuleren