Bloemkool soep 

Een heerlijke romige groentesoep maak je met

De bladeren van een bloemkool, een kwart bloemkool, handvol shitake, 1 ui in stukken gesneden, 1 eetlepel ras el hanout specerijen, zout, 1 aardappel in stukken, 1 beker slagroom, anderhalve liter bouillon kip of groenten naar smaak.


Op de slagroom na alle groentes een paar minuten  aanfruiten in een grote braadpan met dikke bodem in een paar lepels olijfolie de bouillon toevoegen en alles laten garen. De soep pureren met de staafmixer en de slagroom er doorheen roeren. Niet meer laten koken..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s