Kaaskoekjes

Ik eet mijn vingers bijna op.. mensen koop nooit meer kaaskoekjes maar maak ze zelf..

150 gram bloem, 1 ei, 75 gram zachte roomboter, 150 gram geraspte oude kaas, 1.5 tl bakpoeder, 1/2 tl zout (bij overjarige kaas niet nodig die is al zout genoeg) 1 tl gerookt paprikapoeder, 1/2 tl gemalen peper, 1 el provenciaalse kruiden, snufje komijn

Kaaskoekjes 20 stuks

Oven voorverwarmen op 180 graden

Alle ingrediënten mengen en tot een rol deeg kneden, plakjes snijden van een halve centimeter en deze 12 minuten goudbruin bakken en laten afkoelen. Of in balletjes verdelen met een kleine ijsboltang van 3 cm doorsnede eveneens 12 minuten bakken deze balletjes blijven bros van binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s